Yuki

Yuki maakt het boekhouden leuker en simpeler. Met deze software heb je de complete controle over de financiële aspecten van je bedrijf. Het zet kennis om in het makkelijker maken van procedures. Het stimuleert de samenwerking en maakt de kans op fouten kleiner. Yuki voorziet je van het scannen en herkennen van documenten, een geautomatiseerd accounting, een app waarmee de software nog toegankelijker is, een communicatiemiddel om vragen over een document te beantwoorden en dashboards die inzichten bieden in lopende processen.

Yuki voordelen en nadelen

Voordelen

 • Bedrijfsprocessen zijn vereenvoudigd
 • Efficiënter werken
 • Gebruikersvriendelijk
 • Geautomatiseerde processen
 • Goede klantenservice

Nadelen

 • Ruimte voor meer tools in de software
 • Prijzig
 • Gebrek aan rapportages

Yuki functionaliteiten

 • Scannen en herkennen documenten
  Yuki heeft de beschikking over een zelfsturend scan- en herkensysteem. Samen met je medewerkers creëer je een omgeving waarin de software de documenten herkend en hierdoor zelfsturend wordt. Dit brengt geen extra kosten met zich mee en het versnelt het proces van het opslaan van documenten.
 • Geautomatiseerde accounting
  De geautomatiseerde accounting verkleint de kans op fouten. Veel voorkomende handelingen worden herkend en door de software zelf toegepast. Deze tool is 24/7 beschikbaar en kan daardoor doorgaan met het werk, terwijl jij je laptop hebt afgesloten.
 • Yuki app
  De Yuki app zorgt ervoor dat de software nog toegankelijker is, je kunt het ook onderweg op je telefoon gebruiken. Hierdoor kunnen zaken sneller opgepakt worden en werkt de software effectiever en efficiënter. De toegankelijkheid zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de lopende processen. Met de app kun je bijvoorbeeld bonnen inscannen, kijken naar de taken die nog gedaan moeten worden etc.
 • Communicatiemiddel
  Je kunt vragen en antwoorden aan je documenten koppelen, hierdoor ontstaat er geen miscommunicatie en de communicatie zelf wordt geoptimaliseerd. De bijbehorende taken kunnen snel worden opgepakt en met behulp van een dergelijk middel blijft het overzichtelijk wat de situatie is bij een bepaald document.
 • Dashboards
  Met de dashboards kun je verschillende zaken inzien, denk hierbij aan: welke taken zijn geautomatiseerd, hoe tevreden zijn je klanten, waar liggen er nog mogelijkheden etc.
  De dashboards zorgen ervoor dat je weet hoe je in moet spelen op verbeterpunten en je kunt ook zien welke zaken wel goed lopen.

Yuki prijzen

Yuki maakt gebruik van verschillende pakketten. Je kunt de software eerst gratis uitproberen. Indien het systeem bevalt, kun je kiezen uit de volgende pakketten. Hoe duurder het pakket, hoe meer tools je tot je beschikking hebt:
– €370,- per maand voor ZZP Kantoren
– €570,- per maand voor MKB Kantoren
– Enterprise op aanvraag

Daarnaast biedt Yuki ook nog eens de pricing voor jouw klanten aan. Dit bevat een Small, Medium, Large en Unlimited pakket met de bijbehorende voordelen. Dit is voor 1 gebruiker, er komen meer kosten kijken bij het toevoegen van meer gebruikers. Het toevoegen van meer gebruikers kan vanaf een Medium pakket. De prijzen zijn als volgt:
– Small €20,- per maand
– Medium €40,- per maand
– Large €70,- per maand
– Unlimited €150,-

Yuki reviews

Op het internet zijn er een aantal reviews te vinden over Yuki. Het bedrijf wordt als enthousiast gezien en de begeleiding wordt geroemd om het meedenken. Vragen worden beantwoord en de klantenservice wordt als goed gezien. Yuki staat daarnaast open voor feedback en wordt als gebruikersvriendelijk gezien. Er zijn echter ook kritische noten te vinden. Er wordt aangegeven dat de software niet geschikt is voor elke branche en de tools werken niet altijd even goed en er wordt ook beweerd dat er niet genoeg opties zijn.

Boekhoud software