Efficy

Efficy heeft als doel om bedrijven te ondersteunen op weg naar succes. Met behulp van de software kun je klantgegevens omzetten in kennis en het werk hiermee vereenvoudigen. Je hebt veel ruimte vanuit Efficy om de software aan te passen, waardoor het aansluit op de wensen van jouw bedrijf. Efficy voorziet je van verschillende CRM functionaliteiten, denk hierbij aan: opvolgen van de verkoopmogelijkheden, document management, projectmanagement, campagnes voor je marketing, een compleet klantbeeld, rapportages, catalogus voor je producten en de historie met je klant.

Efficy voordelen & nadelen

Voordelen

 • Gebruikersvriendelijk
 • Eenvoudig te implementeren
 • Veel opties qua pakketten, je kunt kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past

Nadelen

 • Efficy is 1 portaal, bij een storing is direct het hele CRM gedeelte onbereikbaar.
 • Niet duidelijk of het in meerdere talen beschikbaar is
 • Hogere pakketten zijn redelijk prijzig

Efficy Functionaliteiten

 • Opvolgen verkoopkansen
  Je kunt alle mogelijkheden op je sales volgen in Efficy, dit gebeurt vanaf het moment dat er een prospect wordt aangemeld. Door al het verkeer tussen de prospect en de organisatie in één omgeving te hebben, krijg je de saleskans te zien. Daarnaast kun je hieruit een offerte sturen. Tot slot kunnen gebruikers de saleskans koppelen aan de concurrentie.
 • Document Management
  De documenten zijn gecentraliseerd en toegankelijk voor de mensen die hier rechten toe verleend hebben gekregen. Er zijn meerdere manieren om de documenten te vinden, waardoor het makkelijk is om een benodigd document te bereiken.
 • Projectmanagement
  Hiermee kun je de benodigde aspecten beheren binnen een project, denk aan muddelen, budget, taken, planning etc. Je kunt een planning maken en deze delen met je collega’s, aanpassingen kunnen op deze manier worden doorgecommuniceerd.
 • Marketingcampagnes
  Het is mogelijk om vanuit de CRM portal jouw campagnes te beheren. Hierdoor krijg je een goed overzicht en bevordert dit de samenwerking met de klant. Er zijn verschillende soorten marketingcampagnes, dit bevindt zich allemaal in één portaal.
 • Productcatalogus
  Je productcatalogus is met Efficy altijd up-to-date en overzichtelijk. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van je producten en heb je een goed beeld van de catalogus, wat wel aanslaat en wat er minder verkocht wordt.

Efficy prijzen

Efficy biedt verschillende pakketten aan voor de software. Dit is vooral gekoppeld aan het aantal gebruikers. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten. Hoe duurder het pakket, hoe meer functionaliteiten er tot je beschikking zijn:
– Starter, €20,- per gebruiker per maand (vanaf 2 gebruikers)
– SMB, €40,- per gebruiker per maand (vanaf 5 gebruikers)
– Enterprise €60,- per gebruiker per maand (vanaf 5 gebruikers)
– Corporate €80,- per gebruiker per maand (vanaf 10 gebruikers)

Efficy reviews & ervaringen

Er zijn weinig reviews te vinden over Efficy. De software wordt geroemd om het feit dat je het aan kunt passen naar je eigen wensen en de klantenservice is de laatste tijd flink verbeterd. Hiervoor waren er klachten over de slechte bereikbaarheid van Efficy en dat ze niet bepaald behulpzaam zijn indien je van de software af wil stappen.

CRM software