LIFT Software

LIFT Software staat bekend om haar veelzijdigheid. De software zorgt ervoor dat de administratieve processen overzichtelijk zijn en beschouwt de software als service in plaats van een tool voor de organisaties die hier gebruik van willen maken. De service die geboden wordt door LIFT software is: CRM & Sales, Urenregistraties, HRM, Projectadministratie, Facturatie, Documentmanagement en Rapportages. Het bestaat uit verschillende bedrijfsapplicaties en daardoor wordt er ook service verleend in het integreren van deze applicaties. LIFT Software verleent haar diensten om bedrijven verder te professionaliseren.

LIFT Software voordelen en nadelen

Voordelen

 • Veelzijdig
 • Verschillende applicaties, een storing bij één applicatie hoeft geen gevolgen te hebben voor een ander
 • Binnen de applicaties zelf zit wel alles in één omgeving, waardoor het overzichtelijk en efficiënt is

Nadelen

 • Weinig ervaringen vanuit bedrijven
 • Sprong in het diepe, door gebrek aan informatie en reviews
 • Gekoppeld aan verschillende software, waardoor je met meerdere partijen te maken hebt

LIFT Software functionaliteiten

 • CRM & Sales
  Alles CRM zaken zijn te vinden in één systeem. Selecties kunnen hier gemaakt worden. Je kunt het proces bewaken van lead tot project en er zijn workflows voor offertes en andere zaken.
 • HRM
  Je urenregistratie kan goed worden beheerd, je maakt gebruik van personeelsdossiers, hebt goed zicht op vakanties, medewerkers kunnen gematcht worden, de procedure van sollicitaties kunnen beheerd worden en de plannen van en met medewerkers kunnen bij LIFT Software op papier worden gezet.
 • Projectadministratie
  Alle projecten kunnen bijgehouden worden op LIFT Software. De administratie van de kosten is op een overzichtelijke manier mogelijk. De verschillende projecten, namelijk: vaste som, uurtje factuurtje en abonnementen zijn een reden dat het belangrijk is om te weten bij welke kosten een bepaald project hoort. Bij veel voorkomende projecten is het mogelijk op het proces te standaardiseren, hierdoor is het administratieve werk efficiënter uit te voeren.
 • Facturatie
  Facturaties kunnen automatisch worden gegenereerd en door het proces direct te koppelen aan de boekhouding kan de software zelf debiteuren gelijkzetten en herinneringen opsturen van facturaties.
 • Documentmanagement
  LIFT Software heeft een zogeheten document management systeem (DMS). Hiermee kun je standaard documenten genereren en beheren, denk aan offertes, profielen, vacatures en contracten. Ook is het mogelijk om e-mails te genereren via deze omgeving.
 • Rapportages
  Je kunt gebruikmaken van een groot aantal opgezette rapportages, daarnaast kun je zelf rapportages samenstellen. Deze rapportages kun je gebruiken om een overzichtelijk beeld te krijgen van de relevante processen.

LIFT Software prijzen

De prijzen voor de software zijn tot stand te komen op aanvraag. Door gebrek aan informatie is het vooraf niet te achterhalen wat de bedragen zijn voor het aanschaffen van de software. Doordat je de mogelijkheid hebt op meerdere applicaties zullen de prijzen afhangen van de behoeften van jouw bedrijf.

LIFT Software Reviews

Er zijn tot op heden geen inhoudelijke reviews te vinden op het internet over de software. LIFT Software is één keer beoordeeld op Google met 5 sterren, hierbij is geen onderbouwing gegeven.

CRM software