Tooltagger

Tooltagger staat bekend als software waarin de keuring wordt verbonden met het gereedschap. Met dank aan de software kun je met geautomatiseerde handelingen alle processen van je materieel beheren. Er staan drie onderdelen centraal bij Tooltagger, namelijk: het gereedschap beheren, keuren, rapporteren en informeren. Je kunt met deze software inspecties uitvoeren en daarnaast bevordert de software het samenwerken.

Tooltagger voordelen en nadelen

Voordelen

 • Bedrijfsprocessen zijn vereenvoudigd
 • Efficiënter werken
 • Goede klantenservice

Nadelen

 • Tooltagger is één software, als er een storing is ligt het hele ERP gedeelte eruit
 • Niet duidelijk of de software beschikbaar is in meerdere talen
 • Geen reviews te vinden online

Tooltagger functionaliteiten

 • Materieel beheren
  Je kunt nieuwe tools snel registreren in het systeem, deze tools kun je koppelen aan locaties en categorieën. Je kunt het materiaal ook scannen, waarmee je snel toegang krijgt tot de gegevens van het product. Met het overzichtelijke dashboard kun je relevante informatie zien over het product en kun je met jouw bedrijf hierop inspelen.
 • Inspecties uitvoeren
  Door middel van de inspecties vanuit de software kun je nagaan of je producten nog voldoen aan de criteria. Met Tooltagger kun je aangeven hoe een inspectie uitgevoerd moet worden en waar er op gecontroleerd moet worden. Resultaten worden eenvoudig geïmporteerd en de eventuele defecte materialen kunnen worden geregistreerd. Na het registreren kun je een herstelprocedure starten of keur je het product af.
 • Efficiënt samenwerken
  Je kunt met Tooltagger medewerkers makkelijk aansturen vanuit je eigen plek. Hierdoor is iedereen op de hoogte van de processen en to do’s. Je kunt de toegang en rechten onder medewerkers verdelen, waardoor het samenwerken wordt bevorderd. Ook kun je inspecties klaarzetten in het systeem, waardoor je medewerkers deze taken op zich kunnen nemen.

Tooltagger prijzen

Tooltagger maakt gebruik van verschillende pakketten. Je hebt de mogelijkheid om 14 dagen lang  gratis de software uit te proberen. Indien het systeem bevalt, kun je kiezen uit de volgende pakketten. Hoe duurder het pakket, hoe meer tools je tot je beschikking hebt:
– Basis, €29,- per gebruiker per maand
– Standaard, €39,- per gebruiker per maand
– Premium, €69,- per gebruiker per maand

Daarbij zitten eventueel nog extra kosten als het verlenen van toegang voor klanten, inspectiebedrijven en medewerkers. De extra kosten bedragen hierbij €1,- per betrokkene.
Bij het premium pakket betaal je €10,- per gebruiker per maand voor inspecteurs.

Tooltagger Reviews

Er zijn geen reviews te vinden over Tooltagger. Het is hierdoor lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van de software. Je hebt de mogelijkheid om 14 dagen lang gratis de software uit te proberen, hieruit kun je opmaken of de software van Tooltagger bij je en jouw bedrijf past.

ERP software